Kategórie
 
 
 

letna kolekcia rossignol 2022

 
 
 
 

Bežecké tenisky Rossignol

Rossignol vyrába top lyžiarky, tak prečo nie bežecké tenisky ? Rossignol SKPR sú moderne tvarované tenisky pre široké chodidlo s dropom 8 mm a trekovou podrážkou do lesov a terénu s perfektným gripom a protišmykovým efektom.

Bežecké tenisky Rossignol

ESCAPER KOLEKCIA - SKPR

SKPR je skratka pre modely z kolekcie Escaper na beh, bicykel, turistiku, skialpinizmus a splitboarding. Uniknúť (escape) z bežnej dennej rutiny do hôr do lesa na rýchly tréning a meditáciu beh či skialp, to je základ celej kolekcie, týmto smerom sa uberá aj funkčnosť textilu. Escaper kolekcia je určená pre aktívnych ľudí, ktorí milujú pohyb, prírodu a šport.

    

SKPR bežecká obuv Rossignol

Bežecké tenisky Rossignol, ako sme už vyššie naznačili sú určené pre široké spektrum milovníkov pohybu. Vhodné sú na prechádzky, turistiku, ale najmä na beh. Bežecky orientované sú najmä vďaka kvalitnej podrážke s gripom do terénu, na trailové behy, na lesné cesty či kamenistý podklad. Vďaka štupľom na podrážke majú dobrý grip, nešmýkajú sa a váš záber pri kroku bude efektívny. Čo sa týka dropu je na nich 8 mm rozdiel výšky špičky voči päte čo uľahčuje pohyb a krok smerom dopredu. Vysoká podrážka tiež dobré pruží, nie je však dostatočne pruživá na pravidelný beh na asfaltovom povrchu, je perfektne stavaná na beh v prírode. Rossignol vďaka dlhoročnej výrobe najlepších lyžiarok, vie presne ako vyrobiť vnútornú vložku s ohľadom na anatómiu chodidla, ale aj výkon. Vložka sesnsor znižuje tlak na kritické body chodidla a udrží vás dlhšie v aktivite bez únavy a bolesti. Moderný široký dizajn umožňuje maximálny priestor pre zdravý došľap chodidla pri behu, takže sa nemusíte báť ak máte širšie chodidlo, rossignol SKPR vám sadnú.

  

Bežecká obuv SKPR LT a WP, aký je rozdiel ?

Ľahší model bežeckých tenisiek Rossignol je SKPR LT. Sú ideálne na beh v suchých podmienkach, prípadne v ľahkej rannej rose. Zvršok obuvi je priedušný a príjemne chladí nohu pri aktivite. V mokrých podmienkach sa správajú ako bežné tenisky a po nejakej dobe premoknú. Trailová podrážka je vhodná na nerovný terén a prírodné povrchy.

Odolnejší model SKPR WP vám ochráni nohy pred vlhkom a dažďom, v mokrých, ale aj chladnejších podmienkach. SKPR WP disponujú nepremokavou membránou a ešte aj vodeodolným poterom, ktorý odpudzuje vodu už na povrchu tenisky. Tento model ma všestranné využitie, je vhodný na bežný beh v teplých suchých, ale najmä chladných mokrých podmienkach. Trailová podrážka je vhodná do terénu na trávnaté, lesné ale aj skalné povrchy. Tenisky taktiež lepšie izolujú pred chladom, vďaka membránam nie sú také vzdušné ako model LT SKPR.

  

Vyššia verzia SKPR HIKE WP na turistiku

Dávate prednosť turistike pred behom ? Pre vás máme perfektný model SKPR obuvi v turistickej verzii HIKE s nepremokavou membránou WP. Tak a môže sa začať turistická sezóna. Ako to už býva zvykom na horách môžete zažiť behom jedného dňa krásne slnečné počasie ale aj intenzívne letné búrky bohaté na zrážky. Pri výlete v turistickej obuvi SKPR HIKE WP vás poteší suchá noha v daždi. WP membrána zabraňuje vniknutiu vody do obuvi a v kombinácií s vode odolným poterom odpudzuje vodu a chráni vaše chodidlá. Trailová podrážka so štupľami vás podrží aj v blate alebo na šmykľavom povrchu či mokrých skalných úsekoch. Vďaka vyššiemu strihu SKPR HIKE WP vytvárajú príjemnú oporu a ochranu členka pred podvrtnutím, či mechanickým zraneniam pri prechodoch medzi skalami. Vložky Sensor 3 znižujú tlak na kritické body chodidla, ktoré dlhšie odolávajú bolesti a únave aj vďaka dobre cirkulácií krvi. SKPR HIKE WP sú vzdušné, nepremokavé, odolné, s dobrým gripom vhodné na celodenné výlety.

  

Prajeme vám príjemný beh, ale hlavne veľa príjemného a aktívneho odpočinku v prírode

Váš Rossignol tím Slovensko


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia