Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

Hero season Trophy 2024

Vyhrajte lyže Rossignol ! Verejné preteky pre všetkých lyžiarov s testovaním lyží Rossignol priamo na svahu, to je Hero Season Trophy 2024. Tri preteky a kopec cien pre každého, kto má chuť si vyskúšať obrovský slalom na čas. Idete do toho ?

Hero season Trophy 2024

Hlavnou cenou sú lyže Rossignol

Tak to už sa oplatí aspoň zúčastniť ! Hlavnou cenou sú lyže Rossignol, na ktorých vyhrala zlatú medailu na ZOH v Pekingu 2022, naša úžasná Petra Vlhová. Je to pre vás dostatočná motivácia zmerať si sily s ostatnými ? Počet miest je obmedzený, registrujte sa preto na pretek vopred tu: gopass.travel

Počas pretekov na Štrbskom Plese a v Jasnej, môžete celý deň testovať lyže Rossignol, my vám poradíme a lyže nastavíme, stačí vám iba občiansky preukaz a chuť testovať. Jeden pár lyží môžete testovať maximálne hodinu, a potom prídete k nám vymeniť za iné testovacie lyže. To všetko úplne zadarmo priatelia. Vidíme sa:

2.3. Štrbské Pleso

9.3. Tatranská Lomnica (Iba preteky, BEZ TESTOVANIA LYŽÍ ROSSIGNOL)

16.3 FINÁLE v Jasnej - Priehyba

Testovacie lyže Rossignol budú vždy čerstvo vyservisované a navoskované. Často sa nás pýtate, či môžete lyže použiť na pretek. Áno, môžete pretekať na našich lyžiach, ale nezabudnite si občiansky preukaz. Každý rok sa tešíme veľkému záujmu o lyže Rossignol, ale prosím nespoliehajte sa iba na naše lyže, môžu byť práve testované, vtedy keď si ich budete chcieť požičať aj vy.


Program pretekov:

8:30 – 10:30 registrácia

10:30- 11:00 prehliadka trate 

11:00 otvorenie pretekov, štart predjazdcov

11:05 štart prvého pretekára, jazdí sa na trati č. 1 na pravej strane

12:00 predpokladané ukončenie pretekov

12:30 predpokladané vyhlásenie výsledkov, vyhodnotenie a slávnostné odovzdanie cien prvým trom najrýchlejším lyžiarom a  žrebovanie deviatich atraktívnych cien, vyhrať môže ktokoľvek kto sa zúčastní pretekov Hero Season Trophy

Výnimočné preteky v obrovskom slalome sú určené pre verejnosť a prihlásiť sa môže ktokoľvek. Súťaží sa v jednom kole obrovského slalomu na profesionálne upravenej lyžiarskej trati. Víťaz v každom lyžiarskom stredisku bude slávnostne korunovaný za hrdinu lyžiarskej sezóny 2023/2024 a získa hviezdnu HERO SEASON TROPHY!
Súťaží sa v jednom kole obrovského slalomu, v jednej kategórii pre všetkých a prvý traja najrýchlejší budú slávnostne ocenení. 9 zaujímavých cien vrátane prvej ceny - Sezónneho skipasu na sezónu 2024/25.  (Zdroj: www.jasná.sk)


Čo môžete vyhrať?

  1. Šikovná sezónka na lyžiarsku sezónu 2024/2025
  2. Dvojdňový pobyt v TMR hotels pre 2 osoby
  3. Jednodňový skipas vo Vysokých Tatrách pre 2 osoby
  4. Jednodňový skipas v Nízkych Tatrách pre 2 osoby
  5. Vstup do vodného parku Bešeňová pre 2 osoby
  6. Vstup do vodného parku Tatralandia pre 2 osoby
  7. FRESH TRACK Vysoké Tatry
  8. FRESH TRACK Jasná
  9. Vecné ceny od ROSSIGNOL

Viac info nájdete tu: https://www.jasna.sk/aktivity/podujatia/hero-season-trophy

                                                       

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia