Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

TENISKY HRTG RETRO 2.generácie

Nové, krajšie prepracovanejšie. To sú Heritage RETRO. Tenisky druhej generácie z dielne Rossignol. Pripomínajú nám históriu, dedičstvo značky Rossignol, ale majú nádych novoty a jedinečnosti.

TENISKY HRTG RETRO 2.generácie

TENISKY HRTG RETRO 2.generácie

Novučké a predsa s nádychom histórie, to sú HRTG Retro novej generácie. Snažia sa nás vtiahnúť do nostalgie a retro dizajn nám pripomína minulosť, komfort a pohodu. Podrážka s vložkou do päty bola inšpirovaná našimi lyžiarskymi topánkami. Vývojom a drobnými zmenami bolo dosiahnuté zlepšenie stability a odolnosti.

Trojfarebné pruhy vo francúzskej trikolóre nesmú chýbať ako silný odkaz na dedičstvo značky Rossignol. Podčiarknutie a inšpirované boli vnútorné vložky - priehybom lyží (camber), ktorý kopíruje klenbu chodidla. Táto nadvihnutá medzipodošva je z recyklovaného etylénu a vinylu.

HERITAGE RETRO.

Výborne sa kombinujú s novou letnou kolekciou Rossignol. Kolekcia spája ležérnosť elegenatnosť a funkčné materiály. Nahoďte sa do svojej obľúbenej zimnej značky do mesta aj na hory. Srdcom Rossignol.

 

TENISKY HRTG 1. generácie

Tenisky Heritage majú svojú vlajkovú loď v typických Rossignol farbách, ktoré sú ako vždy vo francúzskej trikolóre. Jedinečný dizajn prezrádza svoj pôvod a dobrý fanúšik značky Rossignol ich rozozná už z diaľky. Nové Heritage 2.0 majú nové ušká na šnúrky a prepracovanejšiu podrážku.

Podrážka z recyklovaných materiálov, ušká na šnúrky pripomínajúce horolezeckú obuv a samozrejme logo Rossignol.

Malé detajly vo francúzskej trikolóre a prepracovaný dizajn dotvárajú celkový dojem RETRO obuvi so špičkovou stielkou. Rossignol vyrába najlepšie lyžiarky na svete a dobre poznajú chodidlo športovca aj hobby lyžiara. Vnútorná stielka znižuje tlak na kritické body a vytvára ideálnu obuv na celý deň. Tenisky sú vhodné na prechádzky do prírody alebo na celodenné špacírky mestom.


Pre viac informácií nás môžete kontaktovať mailom na: info@rossignol.sk

Vidíme sa na horách priatelia !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia