Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

Presťahovali sme sa na Vajnorskú !

Presťahovali sme našu bratislavskú predajňu Rossignol / Legendsport z Ivanskej cesty na Starú Vajnorskú 4 smerom z mesta, príjazd je možný priamo z Vajnorskej v smere od Zlatých Pieskov. Prečo ? No pre držkovú polievku !

 

Presťahovali sme sa na Vajnorskú !

Tešíme sa z úplne nových vzdušných priestorov kde máme množstvo miesta na Rossignol zimu aj leto, ale hlavne na letný tovar a to sú bicykle Sunn, Fuji a doplnky, prilby, a náš vylepšený cyklo servis.

V novej predajni na Vajnorskej máme aj oveľa väčší cyklo servis v ktorom sa to pomaly zapĺňa jarnou údržbou vašich bicyklov. Pred predajňou je priestranné neplatené parkovisko a my sa už tešíme z vyše 60 bicyklov, ktoré sme aktuálne pre vás poskladali. V okolí predajne môžete bicykle a e-bicykle ľahko otestovať. Z tovaru máme samozrejme aj cyklo výbavu a doplnky, ktoré nájdete tiež na našom letnom eshope www.legendsport.sk. Okrem bratislavskej predajne máme aj predajňu Rossignol / Legendsport v Banskej Bystrici na Zvolenskej 177. Spoločný sklad aj s externým českým skladom máme taktiež na eshope www.legendsport.sk.

Sme destribútorom značiek Fuji, Contec a Ziener. Predávame tiež značky Abus, Cube, RFR, Acid, Shimano, prilby Mellon a iné. Na predajni nájdete Ziener cyklistický textil, ale aj špeciálny cyklo textil Rossignol, či oblečenie na beh a turistiku. Značka Rossignol doplnila k bežeckým teniskám s 8 mm dropom aj turistickú vyvýšenú obuv s pohodlnou vnútornou stielkou vyvíjanou na zníženie tlkaku na kritické body chodidlá, ktoré sa riešia intenzívne aj v lyžiarkách Rossignol. Rossignol značka tiež doplnila modely búnd z recyklovaných fliaša, ktoré sú až 90% bio degradovateľných do 2 rokov v komposte. Príďte sa pozrieť, urobíte nám veľkú radosť. Doplnili sme biucykle francúzskej značky SUNN s novým revolučným rámom, taktiež e-bicykle tejto atraktívnej značky.

Ako je to s tou držkovou ?

Ľudia neuveríte, ale našu predajňu v Bratislave na Ivanskej ceste (za Avionom) spláchla držková polievka. Normálne nad nami mali jedáleň, 2 roky sme nemali žiadny problém, ani len cítiť jedlo u nás nebolo... Nuž jedného krásneho dňa, hore z jedálne sa asi zjedlo málo a veľa polievky ostalo, čo s ňou, že ? Zbytok držkovej polievky zamestnanci vyliali do výlevky, alebo nejakého potrubia. No a potrubie si povedalo, že teda čo je veľa to je málo a strelilo tak nešťastne, že začalo striekať po našej predajni svoj obsah. Všade tiekla držková polievka. Ostriekané boli stropy, regále, gauče, podlaha...tovar no všetko. Zničený tovar sme museli odovzdať poisťovni, a aj preto sme mali túto zimu menej tovaru..žiaľ aj také situácie sa stávajú. Držkovú sme z predajne odstránili a po týždni roboty a umývania všetkého aj stien sa viete čo stalo ? 

Držková polievka útočila ZNOVA !!!!

Áno, presne tak, to čo sa stáva raz za život a nikdy viac sa nám stalo 2 x. Držková polievka striekala zo stropu znova.. Je už dosť zvláštne, že varili držkovú tak často, možno preto sa nedojedla :D ...uznajte priatelia to už viac znamení ani nemuselo byť, sťahovali sme sa s našimi susednými kamošmi z Outdoorguide do nových priestorov. V novej predajni nie je nad nami žiadne stravovacie zariadenie a my veríme, že to čo sa stáva len vo filmoch nás už nestretne. Držkovej zdar !

Tešíme sa na vašu návštevu Pondelok - Sobota od 10:00 do 19:00.

A ako to u nás v predajni vyzerá ? Pri dopĺňaní tovaru to meníme každú chvíľu ale ponúkame vám video z Apríla 2023.

 

  

  

 

Športu zdar, s úctou, váš Rossignol / Legendsport tím Slovensko.


Prajeme Vám mnoho krásnych zážitkov na horách.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia