Kategórie
 
 
 

letna kolekcia rossignol 2022

 
 
 
 

Rossignol textil a obuv na leto 2023

Nová letná kolekcia textilu Rossignol je opäť zameraná na najboľúbenejšie a najrozšírenejšie športy na Zemi. Podľa prieskumov a presvedčenia francúzskej základne značky Rossignol sú rossignoláci v lete hlavne cyklisti, bežci či milovníci turistiky. My súhlasíme.

Rossignol textil a obuv na leto 2023

Rossignol tím Slovensko je BIKE POSITIVE

Členovia nášho tímu sa pravidelne zúčastňujú cestných či mtb pretekov. Hobby cyklistike sa venujeme asi všetci.  V tíme máme aj hobby bežcov a bežkyne, ktorí sa vydávajú za slobodným behom do prírody pre mentálne zdravie a udržiavanie zdravého a aktívneho životného štýlu. Turistika ? na túry chodíme vlastne všetci tiež :) Takže asi tí francúzi "kápli božškou" keď vybrali tieto tri športy. Stačilo už o nás a našich koníčkoch, poďme si viac rozobrať letnú funčknú kolekciu textilu Rossignol.

  

CYKLISTIKA - BEH - TURISTIKA - LIFESTYLE

Cyklistické oblečenie: Rossignol opäť v sebe nesie kus alpského dedičstva s typickým kohútikom Rossignol vo farbe trikolóry francúzskych národných farieb. Cyklistické dresy, kraťasy, bundy či rukavice sú robené z top funkčných materiálov a vyvíjané  za pomoci vrcholových športovcov, laserom rezané, bezšvové. Dizajn textilu Rossignol nesklamal a nesie sa v elegantnom duchu a jednoduchosti, čo je typickým znakom tejto francúzskej značky. Malé doplnky ako pásiky, ktoré znázorňujú stopu lyží v čerstvom snehu, si hrdo môžete nosiť na hrudi aj počas celého leta na bicykli. Štandardom je precíznosť funkčného strihu a prvo-triedneho materiálu. Rýchloschnúce, prihliehajúce a elastické sú jednoducho veci, ktoré chcete mať na bicykli či už pri krátkych alebo dlhých výletoch. Celý dizajn môžete doplniť cyklistickými rukavicami vo farbách textilu.

Rossignol na lyžiach, Rossignol na bicykli.

  

Ostatné funkčné oblečenie na beh a turistiku je prispôsobené vyššiemu výkonu, teda aktívnemu pohybu. Materiály sú priľnavé, rýchloschnúce a elastické. Samozrejmosťou su detaily s typickým Rossignol kohútikom v reflexných alebo trikolórnych dizajnových prevedeniach. Reflexné prvky sú malé elegantné, ale maximálne funkčné.

Novinkou sú strečové nohavice, ktoré sa zipsom dajú skrátiť na kraťasy, taktiež funčkné tričká do fitka, dámske crop topy, na beh alebo turistiku. Čo by sme určite dali do popredia je nová bežecká obuv. Bežečké topánky Rossignol s dropom 8 mm majú trekovú podrážku do lesov a terénu s perfektným gripom (protišmykovým efektom). Tenisky držia pri behu aj za dažďa a doplnené sú WR (waterproof) modely s nepremokavou membránou. Keďže Rossignol vyrába jedny z top lyžiarok na svete tak má skúsenosti s vnútornými vložkami, pre chodlá, pošas maximálneho výkonu. Vložka sensor fit  znižuje tlak na kritické body chodidla, udržiava správnu cirkuláciu v nohách a zabraňuje rýchlej únave. Aby toho nebolo málo, vyrazili nám dych aj turistickou verziou tejto bežeckej obuvi so zvýšeným členkom. Bežeckú obuv sme vyskúšali s membránou aj bez, v slnečných aj snehových podmienkach, ale aj v daždí a sú perfektné. Modely bez membrány sú ideálne bežecké tenisky, modely s membránou sú vhodné aj na extrémne podmienky tak povediac - suchou nohou. Rossignol tím odporúča !

    

Lifestyle oblečenie je už štandardom letnej kolekcie, kde sa výroba zameriava hlavne na kvalitnú príjemnú bavlnu z udržateľných zdrojov, recyklované či recyklovateľné a biodegradovateľné materiály. Lifestyle textil Rossignol na toto Leto dopĺńa pánske farby výraznou pomarančovo oranžovo a dámske cyklamenovo cherry farbou či už polo tričiek, cyklistických rukavíc alebo nepremokavých búnd z recyklovaných materiálov.

 

Nový textil nájdete v našich predajniach v Bratislave (Stará Vajnorská 4) alebo v Banskej Bystrici (Zvolenská 177). tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Športu zdar, s úctou, váš Rossignol / Legendsport tím Slovensko.


Prajeme Vám mnoho krásnych zážitkov na horách.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia