Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

Testovačky Rossignol 2023

Kalendár testovačiek je hotový, tento rok sa máte na čo tešiť !

Testovačky Rossignol 2023

Čo sa to tam vlastne deje na tej testovačke ?

Na testovačke Rossignol môžete počas prevádzky strediska testovať lyže a snowboardy Rossignol. Ak máte chuť testovať najnovšie lyže Rossignol zadarmo, tak stačí prísť za nami do stanu Rossignol. My vám na základe krátkeho rozhovoru poradíme čo vyskúšať a priamo pred vami vám nastavíme lyže, alebo snowboard Rossignol. Vybrať si môžete z takmer celej kolekcie lyží na sezónu 22/23, obľúbené Hero modely máme vo viacerých dĺžkach. V číslach je to 60 párov lyží a 10 snowboardov Rossignol.

Čo budete na testovanie potrebovať ?

V prvom rade je potrebné, aby ste mali okrem lyží či snowboardu svoju vlastnú výbavu kompletnú (lyžiarky, palice, prípadne snowboardovú obuv). Na testovačkách máme k dispozícií na testovanie len lyže a snowboardy, žiadne iné príslušenstvo. Na testovanie potrebujete aj občiansky preukaz, za jeden pár lyží alebo snowboard berieme do zálohy jeden občiansky preukaz. Neberieme kľúče od auta ani finančnú zálohu, pre veľký záujem o testovanie a plynulosť vybavovania jednotlivých testovačov prosím rešpektujte toto naše pravidlo. Nuž a pribaľte si dobrú náladu, Rossignol tím je v rovnakom zložení už viac ako 10 rokov, poznajú celú kolekciu, makajú, aby ste boli všetci spokojní a aby stihli vybaviť čo najviac testov s čo najmenším čakaním. Denne to môže byť až 150 testov v tých najrušnejších strediskách.

Ako prebieha testovanie lyží a snowboardov ?

Po krátkom rozhovore spolu vyberieme lyže či snowboard, ktorý budete testovať, dáte nám do zálohy občiansky preukaz a my vám nastavíme viazanie podľa lyžiarok či snowboardovej obuvi. Každý test prebieha maximálne hodinu, potom je potrebné prísť a vymeniť lyže / snowboard za iný model. Takýmto spôsobom môžete testovať celý deň zadarmo a vyskúšať aj 5-6 párov lyží. Samozrejme ak vám model či dĺžka nesadne, prídete a my vám hneď vymeníme lyže / snowboard za iný model či dĺžku.

Aký je program počas dňa ?

Testovať lyže a snowboardy môžete počas prevádzky lyžiarskeho strediska, najneskôr pol hodinu pred vypnutím vlekov nastavujeme posledným testovačom. Lyže a snowboardy je potrebné vrátiť do stanu Rossignol v čase ukončenie dennej prevádzky lyžiarskeho strediska. Počas celého dňa je v rámci SNOW SHOW sprievodný program, ktorý moderujú Tomaggio a Láďo Varecha. Počas celého dňa budú prebiehať rôzne súťaže kde môžete vyhrať napríklad šiltovky a buffky rossignol a iné ceny od ostatných partnerov Snow Show.

Kedy a kde nás nájdete ?

Tak konečne tu je program testovačiek Rossignol na sezónu 22/23. Program Snow Show sa môže zmeniť vzhľadom na snehové podmienky a nepriazeň počasia, prosím sledujte preto naše sociálne siete pre aktuálne info: Facebook: Rossignol Slovensko

3.12.2022 Jasná, Biela púť

7.1.2023 21.1.2023 Salamandra Ski Resort

28.1.2023 Ski Park Kubínska hoľa

29.1.2023 Mýto Ski & Bike park

4.2.2023 Park Snow Donovaly

11.2.2023 Malinô Brdo ski & bike park

12.2.2023 Malinô Brdo ski & bike park

18.2.2023 Vrátna free time zone

19.2.2023 Roháče - Spálená

25.2.2023 Veľká Rača / karneval

26.2.2023 Ski Park Kubínska hoľa

4.3.2023 Ski Tále

11.3.2023 Tatranská Lomnica Hero Trophy

18.3.2023 Štrbské Pleso Hero Trophy

25.3.2023 Jasná Hero Trophy


Vidíme sa na svahu. Teší sa na vás Rossignol tím Slovensko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia