Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

Ako to vyzeralo na prvej testovačke Rossignol 2019?



V sobotu 5.1.2019 sme otvorili testovaciu sezónu v lyžiarskom stredisku Salamandra Resort, ktoré sa nachádza uprostred Štiavnických vrchov. Event odštartoval zimný seriál podujatia Mercedes-Benz Snow Show 2019, ktorý má na Slovensku tradíciu a fanúšikov. Začiatky sú síce vždy neohrabané, no my sme zohraný tím, ktorý už vyše 10 rokov pripravuje pre vás špičkové eventy.

Ako to vyzeralo na prvej testovačke Rossignol 2019?

Preto sme si najprv dopriali 5 minút k dobru na raňajky a kávu, ale už o 7:45 sme boli ready. Stredisko Salamandra nás privítalo krásnym zimným počasím, snežením, upravenou zjazdovkou, novým APRE SKI a zvukom puku z ľadovej plochy hneď vedľa vlekov - idylické podmienky.

testovanie lyži rossignol hero priamo na svahu

Celé stredisko, zahalené ešte ranným zimným šerom a prvými testovačmi pred naším stanom, malo príjemnú atmosféru, ktorá nás sprevádzala celý deň. Stojany sa už o 10. hodine pomaly vyprázdňovali, my sme všetkým testovaniachtivým radili a nastavovali im výstroj bez prestávky.

Poobedný útlm prilákal zvedavcov na malý pokec o technológiách a špecifikáciách jednotlivých modelov HERO. V tohtoročnej testovacej kolekcii sme vsadili práve na kategóriu HERO - môžete si vyskúšať rekordný počet slalomiek, obráčiek aj univerzálov Multi Turn či top modely MASTER. Slalomky Short Turn a tiež Master nájdete aj na race podložke.
suťaže a tombola pri testovani lyži rossignol

Okrem toho sme na testovačkách rozšírili aj freeride test kolekciu na Experience 84, 88 aj 98. Na území celého Slovenska poriadne nasnežilo, a tak si ich konečne môžete vyskúšať v prašane.

Tohtoročná zima je zatiaľ parádna, Rossignol tím je z prvej testovačky namotivovaný a teší sa na sériu ďalších testovačiek, ktoré absolvuje v rámci Mercedes-Benz Snow Show 2019. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia