Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

Martin Fourcade - známa tvár Rossignolu odteraz aj ambasádorom

Martin Fourcade - známa tvár Rossignolu

Úspešný francúzsky biatlonista a držiteľ piatich zlatých medailí z oplympijských hier je s lyžiarskou značkou Rossignol vo svetovom pohári spätý dlhodobo. V rámci spolupráce sa odteraz navyše stal aj novým ambasádorom Rossignolu.

Martin Fourcade - známa tvár Rossignolu odteraz aj ambasádorom

S prezidentom a generálnym riaditeľom skupiny Rossignol Brunom Cercleym podpísal kontrakt na ďalších päť rokov, teda do konca svojej aktívnej kariéry, ale zároveň aj na ďalšie tri roky po jej ukončení.

Martin Fourcade sa stal neoddeliteľnou súčasťou histórie Rossignolu

Víťazstvá späté s Rossignolom

„Príbeh môjho záväzku s Rossignolom nie je len o marketingu. Vyhral som s touto značkou l všetky svoje víťazstvá. Mám pocit, že skutočne patrím k tejto komunite a rodine. Vyrastal som s touto značkou a vďaka práci rôznych tímov a našim každodenným interakciám neustále rozvíjame produkty Rossignol,” vyjadril sa Martin Fourcade. 

Tridsaťročný biatlonista sa okrem olympijského zlata pýši aj siedmimi víťazstvami svetového pohára v biatlone. Svojimi výhrami, vášňou, prísnosťou a dennými výkonmi reprezentuje svetovú značku Rossignol. Ako ambasádor bude nielen tvárou lyžiarskeho vybavenia, ale aj cestných, horských a elektrických horských bicyklov či mestského oblečenia a obuvi pre Rossignol Apparel.

Motivácia a dôvera

„Martin Fourcade sa stal neoddeliteľnou súčasťou histórie Rossignolu. Zdieľame mnoho hodnôt, ktoré sám reprezentuje na lyžiach aj mimo nich. Vedieť, že zostane u nás aj po skončení svojej kariéry, je silná každodenná motivácia k tomu, aby sme spolupracovali, a zároveň nezvratné znamenie dôvery," doplnil Bruno Cercley.

Ak vás láka nazrieť do života svetového lyžiara, tak si určite vyhľadajte pravidelne zverejňované videá „Another Best Day with Martin”. Pozrite si najnovšiu epizódu, v ktorej sa Martin zaväzuje skupine Rossignol:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia