Kategórie
 
 
 

 
 
 
 

Módny dizajn na svahoch

Lyžiarske oblečenie Rossignol

Už pred 18 rokmi sa začala spolupráca svetoznámeho módneho dizajnéra Jean-Charlesa de Castelbajaca s francúzskym výrobcom Rossignol. Slobodu módneho dizajnu spojili s technológiami a funkčnosťou lyžiarskeho oblečenia. Výsledkom sú priekopnícke odevy podčiarknuté rukopisom Jean-Charlesa de Castelbajaca.

Módny dizajn na svahoch

Camouflage, výbušné farby, snowllywoodské kúsky – francúzsky dizajnér Jean-Charles de Castelbajac je známy svojimi zábavnými fantastickými ilustráciami, pre ktoré sú charakteristické pop-art farby. Svoje kolekcie vždy delí na zábavné a zlomyseľné, takže si na svoje prídu milovníci pestrých aj tmavých farieb.

Jeho rozmarný a výstredný podpis už skoro 20 rokov rozpoznávame na high-performance lyžiarskom oblečení. Vďaka svojmu talentu oživuje kolekcie oblečenia Rossignol.
 
Jeho dizajny nikdy nepôsobia ako rutina, pretože jeho tvorivosť je bohatá.
 
Spolupráca Rossignolu a Jean-Charlesa Castelbajaca prepája módny dizajn, moderné technológie a pritom spĺňa aj požiadavky športovcov na funkčnosť odevu.

Všetky produkty z dielnej tejto kolaborácie sú vyrobené z high-end materiálov, medzi ktoré patrí izolácia s prémiovým perím DUVET DU FAUBOURG alebo syntetickým Thinsulate Platinum, 20.000mm dvojvrstové membrány, Dermizax, strečové materiály, Merino vlna... 

 

 

Rossignol Merino vlna


 
Každý rok sedíme na hrane stoličky s očakávaním, aké čudné a pritom zázračné dizajny vymyslí svetoznámy dizajnér pre nasledujúcu sezónu. A každý rok nás PREKVAPÍ.

 

 

 

 

To nie je móda, ale štýl

 


Sezónu 2018/19 rozžiari a sfarbí technickými lyžiarskymi bundami a nohavicami, vlnenými svetrami, funkčnými rolákmi, čiapkami aj rukavicami s ručne maľovanými umeleckými dielami svetlých farieb, ktoré sú súčasťou nového príbehu "tribaltude".
 
POZRITE SI KOLEKCIU JCC NA NAŠOM E-SHOPE

Rossignol lyžiarske oblečenie

Rossignol Tím Slovensko

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia