Kategórie
 
 
 

petra vlhová courchevel

 
 
 
 

Pravidelné testovanie lyží Rossignol - nájdete nás vo vašom obľúbenom stredisku?



Už viacerí ste sa pýtali na termíny našich testovacích akcií. Tento rok štartuje Mercedes-Benz Snow Show 2019 už v sobotu 5. januára!
Ide už o trinásty ročník podujatia, ktoré je najväčším a najdlhšie trvajúcim seriálom zimných eventov.

 

Pravidelné testovanie lyží Rossignol - nájdete nás vo vašom obľúbenom stredisku?

Minulý rok ho navštívilo dokopy vo všetkých strediskách vyše 40 000 ľudí. Mercedes-Benz Snow Show prináša obohatenie a spestrenie víkendovej lyžovačky v najnavštevovanejších slovenských strediskách. Okrem športového zážitku ponúka lyžiarom aj spoločenský a kultúrny zážitok.

Vyhrajte auto na víkend
​​​​​​Tento rok sú okrem testovania lyží doslova veľkým lákadlom SUV modely Mercedes-Benz, ktoré budú v strediskách prezentované. Navyše si budete môcť aj zasúťažiť o hlavnú výhru, ktorou je požičanie auta značky Mercedes-Benz na celý víkend.

testovanie rossignol produktov priamo na svahu

Vyskúšajte najnovšie modely lyží
Tím Rossignol si pre všetkých návštevníkov aj tento rok pripravil vyhľadávané testovanie lyží a snowboardov. Tešiť sa môžete na vyše 50 párov lyží. Na každej akcii budete mať k dispozícii pretekárske lyže z rady HERO, EXPERIENCE aj PURSUIT. Pre dámy máme špeciálny model Famous. Každý model pritom bude dostupný v 2 dĺžkach! Myslíme aj na snowboardistov - príďte si vyskúšať vyše 10 modelov značky Rossignol (RO-Angus (REHWC21) - snb RO-Diva LF (Lite Frame) (REGWP21)+Diva S/M(RGG0004)-set snb RO-Frenemy (REHWC19)+Voodoo S/M(RGH0009)-set snb RO-Jibsaw Heavy Duty-snb RO-Krypto Magtek-snb RO-One LF (Lite Frame) (REHWP01)+Cuda M/L(RGH0002)-set snb RO-Templar (REHWC11)+Viper S/M(RGH0031)-set snb RO-Trickstick AF (Asym Frame) (REHWP30)+Viper M/L(RGH0008)-set snb).

Každú Snow Show bude sprevádzať športový moderátor Tomaggio z Rádia Anténa Rock, ktorý prinesie aj súťažné aktivity - napríklad beh na snežniciach či preťahovanie sa lanom. Nezabudli sme ani na najmenších lyžiarov, pre ktorých bude počas eventu pripravené malé prekvapenie.

stan s obsluhou rossignol

Tak nezabudnite prísť aspoň na jeden z Mercedes-Benz Snow Show eventov - na výber ich je dosť.

Kedy nás nájdete vo vašom obľúbenom lyžiarskom stredisku?
5. januára 2019  - Salamandra Ski Resort
26. januára 2019 - SKI PARK Kubínska Hoľa
2. februára 2019 - Štrbské Pleso
3. februára 2019 - Mýto pod Ďumbierom
9. februára 2019 - SKI PARK Kubínska Hoľa
16. februára 2019 - Vrátna Freetime Zone
17. februára 2019 - Roháče - Spálená
23. februára 2019 - PARK SNOW Donovaly
24. februára 2019 - Salamandra Ski Resort
2. marec 2019 - Ski resort Tále
9. marec 2019 - Štrbské Pleso 

Ak by sa náhodou niektorá z plánovaných akcií nekonala, žiaden strach! V zálohe máme rezervované aj alternatívne termíny :)
Tešíme sa na vás - Váš tím Rossignol

vela produktov na testovanie priamo na svahu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia