Rossignol otvoril prvú predajňu zameranú na textil

Kategórie
 
 
 

 
 
 
 

Rossignol otvoril prvú predajňu zameranú na textil

Rossignol Paris

Svetová lyžiarska značka Rossignol dobýja oba brehy rieky Seina, ktorá preteká hlavným mestom Francúzska. Prvá parížska vlajková predajňa bola otvorená 23. októbra 2018 na Boulevard des Capucines.

Rossignol otvoril prvú predajňu zameranú na textil

Ide o spôsob rozširovania sa značky Rossignol na európskom trhu
aj mimo lyžiarskych stredísk.

Vlajkový obchod v Paríži predstavuje významný krok v stratégii rozšírenia značky a príležitosť posilniť našu úlohu v oblasti segment urbanwear. Jeho charakteristickú atmosféru na hranici medzi veľkými výškami a mestskou všestrannosťou naši zákazníci určite ocenia,” vyjadril sa generálny riaditeľ spoločnosti Rossignol Apparel Alessandro Locatelli.

Rossignol Paris

Funkčné oblečenie pre denné nosenie

Parížska predajňa spája športové dedičstvo značky a charakteristický štýl jej kolekcií - ponúka celý sortiment Rossignolu, od technického lyžiarskeho vybavenia cez športové oblečenie až po štandardné urban oblečenie.

Práve tým sa novootvorená predajňa v Paríži líši od ostatných z radu Rossignol. Oblečenie zamerané na bežné nosenie je určené najmä pre súčasného globálneho zákazníka s aktívnym životným štýlom, osobnosťou, vášňou pre slobodu a zábavu v mestách aj v prírode. Skrátka štýlové oblečenie, ktoré pritom nestráca nič zo svojej funkčnosti.
Rossignol Paris

Dizajnová predajňa

Nová predajňa má rozlohu 244 metrov štvorcových, pozostáva z dvoch poschodí, veľkého schodiska a 12-metrových okien do ulice. Jej dizajn navrhol Luca Azzoni, zakladateľ ateliéru architektov L + L. Koncepcia priestorov je navrhnutá tak, aby spájala športovú a prepracovanú dušu značky Rossignol s vonkajším prostredím predajne. Dýchajú autenticitou a eleganciou značky, ktorú založil v roku 1907 Abel Rossignol.

Rozširovanie prevádzok

Napriek tomu, že v Paríži je zatiaľ stále nová prevádzka na Boulevard des Capucines, spoločnosť nezaháľa. Čoskoro, v novembri, otvorí aj druhý obchod v Paríži na Boulevard Saint Germain.

Rossignol Paris

Okrem rozširovania predajní v Paríži sa značke Rossignol podarilo v júli otvoriť aj nový obchod v meste Chamonix v charakteristickej horskej chate, priamo v srdci historického centra alpského mesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia